Webbokningsmodul

Vårt Konferensbokningssystem

Med vår konferensbokningsmodul på er webbsida ger ni ett proffsigt intryck till era kunder. De får en snabb och tydlig väg till bokningen av era konferenslokaler, och får full koll på bokningshistoriken. Vår erfarenhet är att dessa båda faktorer ökar chanserna för att kunden ska komma tillbaka och boka hos er även nästa gång.

Hur går det till?

Bokaren klickar runt på er hemsida som vanligt, och när de hittar en lokal de gillar, klickar de på Boka-knappen. Istället för det sedvanliga förfrågningsformuläret möts de istället av en bokningssida där de själva kan välja datum och tid, antal deltagare, möblering och allt annat som rör konferensen. De kan direkt se tillgängligheten på lokalen, samt om det finns några aktuella kampanjer. Har de avtalspriser, så kan de även se och boka med dessa här, förutsatt att de loggat in.

Ni väljer själva vilka tider som går att direktboka och vilka som ni endast tar emot förfrågan på. Lägger kunden en förfrågan, så kan ni enkelt acceptera den i Konferensbokningssystemet, och kunden har full kontroll över status på bokningen via Mina sidor. De får även en notis via mail när något uppdaterats i ärendet.

Designen anpassar vi efter era önskemål, eller om ni önskar kan ni hantera designen helt själva via gränssnittet.

Vi hjälper era konferenskunder med en snabb och tydlig bokning på webben.

Vill du boka möte eller ta kontakt?

Kontakta oss
Webbyrå: Brandson AB i Stockholm