Ett bra och säkert webbanpassat konferensbokningssystem


Vi förenklar dina bokningar och hantering av era konferenskunder

Helt webbaserat bokningssystem för stora och små konferensanläggningar

Bokningssystem för konferenser

Erbjuder ditt företag bokning av konferenser? Då är det väldigt viktigt att göra det enkelt för kunden att boka en lokal på er konferensanläggning. Behovet av konferenslokaler är alltid stort, det svåra är ofta inte att få kunder till hemsidan. Vanligtvis är det i slutskedet, när lokalen ska bokas, som man tappar kunden. Att göra det enkelt för kunden att boka är därför A och O.

Vi på konferensbokningssystem.se erbjuder en konferensbokningsmodul som enkelt integreras till just er hemsida. Vi har lång erfarenhet av branschen och har skapat och utvecklat smarta konferensbokningstjänster sedan 2012. Vår produkt underlättar stort för era kunder och gör bokningen både snabbare och enklare, på kundens villkor. Modulen är responsiv och anpassningsbar, för att passa just er hemsida och era behov.

Konferensbokningssystem – Vad är det för något?

Kanske är detta första gången som ni hör talas om ett konferensbokningssystem, eller så har ni tidigare letat efter en lösning. Det finns många företag i konferensbranschen och för samtliga gäller att en smidig bokningslösning ökar chansen till fler och oftare återkommande konferensgäster.

Konferensbokningssystemets webbaserade konferensbokningssystem kan enkelt adderas till er hemsida. Integreringen av konferensbokningsmodulen ändrar inte er hemsida, varken utseendemässigt eller användarupplevelsemässigt, negativt. Istället finns det mycket att vinna på ett säkert och responsivt konferensbokningssystem på er hemsida.

Bra konferensbokningssystem för bokaren av konferensen

För kunden blir det liten, men också stor, skillnad. På samma sätt som tidigare kan kunden enkelt surfa runt på er hemsida och läsa om anläggningen och de olika konferenslokalerna. När kunden hittat en lokal som hen gillar är steget till att boka den kort med vårt konferensbokningssystem. Istället för kontaktformuläret som ni troligen har idag finns istället en bokningsknapp på respektive lokals sida, där kunden kan direktboka. Genom att klicka på knappen kan kunden enkelt välja antal deltagare, vilka datum man vill boka, möblering och allt annat som har med konferensen att göra. I och med att vårt bokningssystem är anpassningsbart kan ni själva till stor del bestämma hur konferensbokningssystemet ska fungera på just er konferensanläggnings hemsida.

En fördel med vår konferensbokningsmodul är att ni själva kan välja vilka lokaler och vilka tider som ska gå att direktboka och vilka som kunden måste skicka en förfrågan om. I vårt system accepterar du sedan enkelt dessa förfrågningar.

Med vårt konferensbokningssystem kan kunden enkelt följa sin bokning under “Mina Sidor”. Det gör det också möjligt för er att uppdatera kunden om eventuella ändringar. På “Mina Sidor” kan kunden också se sin fullständiga bokningshistorik. Detta skapar en tydlig översikt för kunden och snabbare att boka en konferens på just er anläggningen. Idag förväntar sig kunder att bokning går snabbt, vårt konferensbokningssystem garanterar denna smidiga, tydliga och enkla bokning.

Fem anledningar till att välja konferensbokningssystemet.se som er leverantör av konferensbokningssystem:

  1. Kunden kan boka snabbare och fylla i mer information direkt vid bokning, samtidigt som ni slipper svara på alla förfrågningar via kontaktformulär. All kundinformation är givetvis förvarad på ett säkert och tillförlitligt sätt.
  2. En responsiv och anpassningsbar konferensbokningsmodul gör integration till er hemsida enkel, samtidigt som ni får stora möjligheter att anpassa den till just er konferensanläggning.
    Vi har arbetat med konferensbokningssystem sedan år 2012, denna erfarenhet gör att vi vet vilka krav och behov som är vanliga inom konferensbranschen.
  3. Vårt konferensbokningssystem är utvecklat utifrån den feedback vi får från våra kunder. Detta gör att systemet konstant optimeras och uppdateras för att passa dagens såväl som morgondagens behov. Dessutom kan ni vara med och utveckla systemet i framtiden.
  4. Ett konferenssystem innebär snabbare bokningar, mindre extra-arbete, bättre överskådlighet och mer samlad information. Alla dessa fördelar kan innebära ekonomiska fördelar för ert företag. Minskade utgifter, ökade inkomster!

Bokningssystem för konferenser som underlättar för många

Det finns som ovan nämnt många fördelar med att välja en webbapplikation för konferensbokningssystem. Fördelarna märks tydligt både för er personal och för era konferensgäster. Här berättar vi nedan:

För er konferensanläggnings personal i receptionen

Ett konferenssystem gör vardagen enklare för personalen i receptionen. Den största skillnaden är att de med vår bokningslösning arbetar i ett överskådligt system med all nödvändig information om varje bokning, optimerat för just konferensanläggningar. Dessutom minskar arbetsbördan när kunder kan direktboka själva på hemsidan istället för att fylla i ett kontaktformulär som mellansteg. På så sätt kan ni spara tid, underlätta arbetet och till och med minska onödigt extra-arbete.

För era konferenskunder

Med en konferensbokningsmodul på er hemsida förenklar ni för era kunder. En stor skillnad är att kunden redan vid första besöket på hemsidan kan göra en bokning, utan att behöva skicka iväg ett kontaktformulär och vänta på svar. Tack vare anpassningsbarheten av våra konferensbokningsmodul blir det också lättare för er och för kunden att få med all nödvändig information om antalet deltagare och andra viktiga bokningsdetaljer. Dessutom framstår ni också som mer moderna och tillmötesgående än era konkurrenter som inte erbjuder direktbokning på deras hemsida.

För konferensanläggningens restaurangpersonal

Restaurangen kan direkt i konferensbokningssystemet hämta information om dagens och veckans måltider. Restaurangpersonalen har all viktig information tillgängligt i samma lättöverskådliga system. Personalen kan se antalet inbokade gäster, vilka tider som måltiderna ska serveras, vilka allergier som man behöver ta hänsyn till för vilken måltid och mer.

För er konferensanläggnings vaktmästare

I det responsiva och överskådliga systemet finns all information om er konferensanläggnings bokningar. Vaktmästare och städpersonal kan utifrån denna informationen planera möblering, städning och andra aspekter av deras arbetsvardag på ett mer effektivt sätt.

När du behöver ett konferensbokningssystem – Välj det bästa!

Vi hjälper dig gärna med de frågor och funderingar du kan tänkas ha kring konferensbokningssystem. Att lägga till modulen på er hemsida går snabbare än de flesta tror. Kontakta oss idag för pris och mer information om alla fördelar som ett konferensbokningssystem på er hemsida kan innebära! Kontakta oss idag via vårt kontaktformulär, mail eller telefonnummer. Alla kontaktuppgifter hittar ni här på vår hemsida.

Vill du boka möte eller ta kontakt?

Kontakta oss
Webbyrå: Brandson AB i Stockholm